A od opštine – put u Istanbul i džeparac

Veliko Gradište

Događaji

A od opštine – put u Istanbul i džeparac

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Mladim gradištanskim odbojkašima opština kao nagradu za bronzanu medalju obezbedila petodnevno putovanje.

Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište,priredio je prijem za mlade odbojkaše koji su osvojili svetsku scenu i rekao da bronzana medalja koju su doneli ima više nego zlatnu vrednost, te da su na ovom prvenstvu na najbolji način prezentovali svoj grad, roditelje, profesore i školu.

„Veliko Gradište je zasejalo seme odbojke pre 50 godina – imali smo Mitića, Bobu Kovača, Vladimira Trifunovića, mladog Mitića, odlične sportske radnike. Trener Dejan Milanović pokazao je da je stručnjak svetske klase.“, rekao je Milić.


Sa prijema odbojkaša

On je ovom prilikom čestitao i dobitnicama zlatne medalje iz Stare Pazove poželevši svim odbojkašima uspeh u radu i školovanju, kao i da postanu dobri ljudi.

Na kraju, Milić je ekipu iznenadio nagradom za osvojeni uspeh – petodnevnim putovanjem u Istanbul sa džeparcem od po 100 evra, a treneru je uručio uramljenu sliku trofejnog tima. Uspeh je “zabeležen“ i fotografijama na LED bilbordu u centru grada.


Pehar, lopta i fotografija za istoriju


Lopta sa potpisima igrača

„Zahvaljujem se momcima koji su junački izdržali celu sezonu, bili su na nivou sve vreme, opštini koja je dala neizmenrnu pomoć i vetar u leđa, sponzorima, trenerima i svim ljudima u gradu koji nam godinama daju podsticaj. Ova ekipa je jedina u državi koja igra prvu ligu u podmlađenom sastavu i koja je osvojila medalju na ovom takmičenju do sada.“, rekao je trener Milanović i predsedniku opštine poklonio loptu koju su potpisali svi članovi tima.

Ekipa Srednje škole do trećeg mesta stigla je pobedivši učenike škole iz Izraela, u konkurenciji ekipa iz 32 zemlje, a učešće na svetskom takmičenju obezbedio im je uspeh na Republičkom prvenstvu u odbojci u Prijepolju, u februaru ove godine.

Prijem za „bronzane“ odbojkaše predsednik Milić priredio je u skupštinskoj sali, a svečanosti su, pored rukovodilaca opštine, prisustvovali i istaknuti sportski radnici i legende ovog sporta iz Velikog Gradišta.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top