„Žanki u čast“: Izložba slika, promocija romana i četiri predstave

Kučevo

Kultura

„Žanki u čast“: Izložba slika, promocija romana i četiri predstave

Foto: plakat, printscreen YouTube

How Good Of A Friend Are You Really?

Pozorišne svečanosti ,, Žanki u čast“ sedamnaesti put od 1. do 4. novembra u Rabrovu.

Prvog dana manifestacije planirano je otvaranje izložbe slika „Velikani srpskog pozorišta“ u maloj sali Doma kulture.Na programu je i pozorišna predstava „Pogledi“ rađena u produkciji „Artepunkt“ Beograd,  po tekstu Gorana Milenkovića, a u režiji Maje Maletković. Igraju: Katarina Radivojević, Jelena Gavrilović i Nada Macanković.

Drugog dana na programu je pozorišna predstava „Istočni anđeo“, rađena  u produkciji „Scene“ i Teatra „Carte Blanche“ iz Zemuna, po tekstu Ljiljane Lašić, a režiju potpisuje Dragoslav Ilić. Igraju: Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Lašić i Stevan Piale.

Trećeg dana biće promovisan roman „Prelest“ autora Filipa Grbića, a potom sledi pozorišna predstava „Pošteni provalnik“ pozorišta „Boško Buha“ iz Beograda, rađena po tekstu  Daria Foa, a u režiji Milana Karadžića. Igraju: Aleksandar Radojičić, Katarina Marković, Viktor Savić, Borka Tomović,Aleksandra Tomić,Teodora Ristovski,Nemanja Oliverić i specijalni gost.

Četvrtog dana na programu je „Indigo“, pozorišna pradstava „Zvezdara teatra“ iz Beograda i „Smart“ studia, po tekstu Duška Premovića, u režiji Branislava Lečića. Igraju: Danica Maksimović, Marija Vicković i Branislav Lečić.

Sve promocije predviđene su za 18 sati u maloj sali Doma kulture, a predstave su zakazane za 20 časova na sceni „Žanka Stokić“u Domu kulture Rabrovo.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top