Saopštenje dela Ujedinjene požarevačke opozicije

Saopštenja

Saopštenje dela Ujedinjene požarevačke opozicije

Foto: Ilustracija

U našu redakciju stiglo je saopštenje za javnost koje je uputio deo Ujedinjene požarevačke opozicije. Prenosimo ga u celosti.

„Najoštrije osuđujemo bilo kakvo vređanje, omalovažavanje ili maltretiranje žena, ali želimo da istaknemo da SNS ima dvostruke aršine. Njihova reakcija ne izostaje kada su funkcionerke ili članice vladajuće partije u pitanju. Međutim, kada su žene pripadnice drugih političkih opcija ili one koje ne učestvuju u političkom životu žrtve nekog oblika nasilja , sličajevi se zataškavaju i „guraju pod tepih". Ovim putem osuđujemo dvostruke aršine Srpske napredne stranke i pokušaj medijskog manipulisanja javnošću“, navodi se u saopštenju koje je potpisao deo Udružene požarevačke opozicije  - Pokret Dosta je bilo Požarevac, Pokret Iskorak, Pokret Jasno i glasno i Socijaldemokratska stranka, odbor u Požarevcu.

Ovo saopštenje nisu potpisali predstvanici Saveza za Srbiju , Zavetnici i Ruska stranka Vukovi, koji su takođe potpisnici zajedničke deklaracije UPO.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *