„Rokaonica“ za kraj „Rokerijade 2018“(FOTO)

Petrovac

Zabava

„Rokaonica“ za kraj „Rokerijade 2018“(FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

„Rokaonica“, radionica za decu i mlade, osmišljena je tako da se upoznaju sa instrumentima, načinom sviranja i nastupom u bendu.

 Poslednji događaj ovogodišnje "Rokerijade" je “Rokaonica” na kojoj je prošle godine predstavljena  električna gitara, dok je ove godine pažnja usmerena ka bubnjevima i drugim udaračkim instrumentima. 


Voditelj ovogodišnje “Rokaonice” bio je Dragan Panić  Žika, jedan od najboljih petrovačkih bubnjara i član poznatih bendova “Motorbreath” i “Dušmans”. 


U sjajnoj atmosferi prepune čitaonice biblioteke “Đura Jakšić”, učesnici radionice su imali priliku da saznaju puno toga o istoriji bubnja kao i raznim tehnikama sviranja. Kraj večeri bio je začinjen najmlađim posetiocima koji su mogli da isprobaju razne udaraljke. 


Iz udruženja “Fabrika”, koje je organizator “Rokerijade”, zahvaljuju se svim posetiocima, sponzorima i prijateljima ovogodišnje manifestacije.


 “Rokerijada 2018.” je ovim događajem zvanično završena, a kako su nam rekli iz “Fabrike” to znači da je počela organizacija i priprema “Rokerijade 2019.”
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top