Program EU za multietničke opštine

Kučevo

Društvo

Program EU za multietničke opštine

Foto: plakat TOK

How Good Of A Friend Are You Really?

EU PRO predstavlja javni poziv „Slažemo se“u utorak u Kučevu

Predstavljanje u hotelu  „Rudnik“ je informativna sesija o javnom pozivu „Slažemo se“ putem koga će Evropska unija sa 400.000 evra podržati unapređenje socijalne kohezije u 32  lokalne samouprave koje su po Zakonu o lokalnoj samoupravi nacionalno mešovite.  

Cilj informativne sesije je da se organizacije civilnog društva koje su registrovane u multietničkim opštinama Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, odnosno Golupcu, Kučevu, Petrovcu na Mlavi, Požarevcu, Žagubici, Boru, Majdanpeku, Negotinu i Boljevcu, kao i predstavnici ovih lokalnih samouprava upoznaju sa kriterijumima poziva i načinom prijavljivanja. U sredu, informativna sesija biće organizovana i u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru.

Poziv je otvoren do 5. decembra 2018. godine, a 32 lokalne samouprave i njihove institucije, kao i organizacije civilnog društva registrovane u ovim opštinama i gradovima mogu da konkurišu sa projektima koji će doprineti poboljšanju društveno-ekonomskog položaja ranjivih i marginalizovanih grupa, boljoj integraciji nacionalnih manjina i unapređenju međuetničkih odnosa.

Više informacija o samom pozivu kao i dokumentacija za prijavljivanje dostupne su na internet stranici EU PRO programa: Javni poziv za dostavljanje predloga projekata za jačanje socijalne kohezije u multietničkim opštinama, dok se prijavljivanje za učešće na informativnim sesijama vrši putem mejla: biljanak@unops.org.

Slažemo se -javni poziv za unapređenje socijalne kohezije

Predstavljanje u Kučevu je zakazano za 11 sati.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top