Neobično i poučno: Maketa grada od tetra paka

Petrovac

Zabava

Neobično i poučno: Maketa grada od tetra paka

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Interesantan poduhvat vaspitača iz Petrovca na Mlavi i okolnih sela.

   
 
U holu srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi predstavljena je maketa grada izrađena od tetra pak ambalaže. 


Time će, predškolska ustanova učestvovati na nagradnom konkursu na temu „Život u eko gradu“, u okviru Eko-paket projekta. 
Taj program je deo međunarodnog projekta Eko-škole i kreiran je u cilju edukacije potrošača o pravilnim načinima za odlaganje upotrebljene ambalaže i podizanja svesti o tome koliko je važno imati odgovoran odnos prema prirodi. 

 


Maketu su, uz veliku pomoć dece i roditelja izradili vaspitači izdvojenih objekata i odeljenja PU „Galeb“: Dragica Božilović iz objekta u Šetonju, Danijela Kostić-Ugrinović (Tabanovac) Ranica Ivković i Lidija Gajić (Veliko Laole), Slavica Stanojlović, (Kamenovo) Ivana Stevanović (Leskovac), Katarina Mijajlović (Starčevo) Marija Srejić,  (Lopušnik), Luka Glasnović (Ćovdin), Snežana Radosavljević (Ranovac), Ivana Mihajlović (Rašanac) Silvana Martinović (Oreškovica) i Sanela Dimitrijević-Milosavljević (Malo Laole).


Direktor ustanove Nataša Ivanović se posebno zahvalila lokalnoj samoupravi na podršci u organizovanju aktivnosti, kao i direktoru srednje škole „Mladost“ Aleksandru Filipoviću, na tome što se uvek odazovu pozivu za saradnju i što su omogućili da se izložba organizuje u lepom prostoru.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top