„Mladi radnik“ igra sa Kosovskom Mitrovicom

Požarevac

Sport

„Mladi radnik“ igra sa Kosovskom Mitrovicom

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački odbojkaši u sredu počinju takmičenje u Kupu Srbije.

Na svom parketu dočekuju ekipu Kosovske Mitrovice. Mitrovčani se takmiče u Prvoj odbojkaškoj ligi. Obe ekipe su u ovoj sezoni bez pobede, pa će itekako imati motiva za dobru partiju.

„Biće to teška utakmica, ali uz pomoć naših navijača neće biti većih problema. Za nama  je dosta težak period, odigrali su Balkanski kup sa dve dosta jake ekipe, osvojili smo četvrto mesto, ali mislim da smo spremni. Nadamo se pobedi“, rekao je Boris Buša, korektor u OK „Mladi radnik“.

O Balkanskom kupu možete pročitati OVDE

U osmini finala Kupa igra se jedna utakmica, svašta može da se desi, ali Buša tvrdi da to neće dozvoliti. U eventualnom četvrt finalu ne zna se još ko bi mogao da bude protivnik požarevačkim odbojkašima.

„Naše  je da pobedimo, za dalje videćemo“, zaključio je Buša.

Utakmica se igra od 19 sati u KSC „Požarevac“, a ulaz je slobodan.

„Od ove utakmice najviše očekujemo. U slučaju pobede, naravno, da se podignemo. Izgubili smo u Kragujevcu, pa dve utakmice na balkanskom Kupu. U predstojeću utakmicu ulazimo sa 100 odsto, ne potcenjujemo protivnika ali nadamo se pobedi“, kazao je Filip Kovačević, primač u OK „Mladi radnik“.


Boris, Buša i Filip Kovačević odbojakši Mladog radnika

Odbojkaše „Mladog radnika“ očekuje do kraja meseca još teži period u prvenstvu. Najpre u petak gostuju u Beogradu „Crvenoj zvezdi“,a potom, narednog četvrtka igraju u Staroj Pazovi sa „Jedinstvom“, uz prenos na RTS-u od 18 sati.U subotu na svom parketu dočekuju subotički „Spartak“, posle dva dana ponovo igraju na svom terenu odloženi meč sa Novim Pazarom i u petak gostuju „Vojvodini“ u Novom Sadu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top