Lagunina Noć knjige u petak

Požarevac

Kultura

Lagunina Noć knjige u petak

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, 8. juna, od 17 sati do ponoći održaće se osamnaesta regionalna manifestacija.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Takođe, tokom manifestacije će biti odobreni i posebni popusti na Lagunina izdanja. Za kupovinu jedne knjige 25 odsto, za dva naslova 30 odsto, za tri 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige, kao i na strana izdanja biće 20 odsto, dok će gift asortiman biti snižen za 10 odsto.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću. 

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati, Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca.

Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

Budite budni uz knjigu u petak, 8. juna od 17 sati do ponoći, poručuju iz Lagune

Pokrovitelj Noći knjige je Eurobank Srbija. 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top