Janković u Požarevcu: Nudim dostojanstvo, bezbednost i ravnopravnost

Požarevac

Politika

Janković u Požarevcu: Nudim dostojanstvo, bezbednost i ravnopravnost

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednički kanditat Saša Janković u okviru kampanje boravio u Požarevcu.

 

Kanidaturu Sašu Jankovića do sada je podržalo više od dvadeset stranaka i grupa građana u Srbiji, a u Požarevcu to su „Iskorak“ i „Požarevac na Fejsbuku“, kao i mnogobrojne javne ličnosti iz kulture, medija, sporta.
 
Janković je naglasio, uz svo poštovanje političkih stranaka i njihove uloge u političkom životu bilo koje države, da nema onog ko može i sme da ponudi više od države, a to je, prema Jankovićevim rečima, dostojansvo, bezbednost, ravnopravnost građana, sve ono što nas čini ljudima.

 


Krug dvojke proširio se na celu Srbiju. Niko ne želi da trpi uvredu zdravog razuma. Jedini koji bi trebalo da stahuju su oni koji danas prete, otpuštaju, falsifikuju, na svaki mogući način iskorišćavaju institucije, lažu, kradu. Obećavam samo jedno: Svaki dan u narednih pet godina mandata, a verujem da ću ga imati, razmišljaću o onom danu posle. Kako ćete me vi gledati kada više ne budem predsednik“, istakao je Janković.

 
U Srbiji neće biti zloupotrebljavane velike teme u predizbornim kampanjama Evropa, Rusija NATO. Potrebne su nam teme koje interesuju obične građane. Izgradnja funkcionalne i građanske države sa efikasnom administracijom i bez korupcije“, poručila je svojim sugrađanima Požarevljanka Marija Nikolić, profesorka  Univerziteta u Prištini.


Profesorka Beogradskog univerziteta Srbijanka Turajlić kazala je da imamo neverovatnu sreću da se pojavio čovek koji može da nam pomogne da celu farsu u kojoj živimo privedemo kraju. 


„Taj čovek zove se Saša Janković. Kada sam jutros na Kalenić pijaci pričala za koga treba glasati, neko mi je rekao“ ali šta nam to vredi, kada dođe na vlast i on će biti isti“. Ja sam im rekla da neće biti isti, jer nam je dokazao da neće biti isti“, naglasila je Turajlić.


Po rečima akademika Dušana Teodorovića ljudi koji podržavaju Sašu Jankovića su oni koji su nešto uradili u životu.Pozvao je Požarevac da glasa tako da mu bude bolje, za budućnost dece i unuka.
 


Umesto u ulici Stari korzo kako je najavljeno, pristalice Saše Jankovića dočekle su ga u Gradskom parku,  jer su na  određenom mestu od jutros postavljeni štandovi stranaka koje podržavaju Aleksandra Vučića.
 
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top