Izabrano novo rukovodstvo opštine Kučevo

Kučevo

Politika

Izabrano novo rukovodstvo opštine Kučevo

Foto: eKucevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Slavica Bulutić nova predsednica opštine Kučevo, Mica Lukić Radenković zamenica predsednice, piše eKucevo.

Odbornici SO Kučevo održali su u ponedeljak 17. decembra dve sednice: petnaestu (redovnu)  i  sednicu po  hitnom postupku.

Predsednik Skupštine opštine, Vladimir Stojanović, saopštio je odbornicima da je Novica Janošević podneo pismenu ostavku na mesto predsednika opštine, što za sobom povlači i ostavke zamenika predsednika i članova Opštinskog veća.

Ovom prilikom dosadašnji predsednik opštine Kučevo se zahvalio svim građanima, odbornicima, članovima Veća i saradnicima na zajedničkom radu, a budućim nosiocima najviših funkcija poželeo je mnogo uspeha, prenosi eKucevo.

Odmah potom usledila je i sednica Skupštine opštine po hitnom postupku, na kojoj je za novu predsednicu opštine izabrana Slavica Bulutić, master ekonomista za računovodstvo i reviziju, a za zamenicu predsednice Mica Lukić Radenković. Takođe, izabrani su i novi članovi Opštinskog veća: Miloš Petrović, Ljubiša Vojić, Zoran Kuzmanović, Slaviša Marijoković, Davor Stanojević, Goran Pejić i Sanja Vukojević .

Nova predsednica opštine, Slavica Bulutić, istakla je da će se potruditi da Kučevo postane bolje mesto za život, radiće na poboljšanju demografske slike opštine, kao i na tome da mladi prestanu odlaziti iz kučevačke opštine, piše eKucevo.

Slavica Bulutić, nova predsednica opštine Kučevo

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top