Festival cveća - za srce četvorogodišnjeg dečaka

Požarevac

Život

Festival cveća - za srce četvorogodišnjeg dečaka

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Organizaotori „Festivala cveća“ upućuju apel za pomoć kako bi se malom Branku Iliću omogućila operacija srca.

 

Turistička organizacija grada Požarevca apeluje na sve ljude dobre volje da posete poseban štand „Humanitarni sto“ koji će biti postavljen na kružnom toku u okviru 10. Festivala cveća. 


Štand je posvećen četvorogodišnjem Branku Iliću, za prikupljanje pomoći za operaciju srca na Institutu za majku i dete. Potrebno je sakupiti 90 hiljada dinara. 

„Pozivamo sve izlagače na Festivalu cveća da izdvoje aranžmane i predmete koji će se prodavati po ceni koju uplatioci donacija odrede i tako učestvuju u ovoj akciji. Takođe, mogu i da ih prilože kao donaciju i donesu na štand Turističke organizacije na kružnom toku već 6. maja u prepodnevnim satima. 

Uplate se primaju i na žiro račun majke malog Branka 160-54-10200062142-96 Banca Intesa.  Oni koji žele lično da uruče donaciju Sonju Ilić mogu kontaktirati na broj 061/1790239 .


Naše malo za Brankov život znači mnogo, poručuju organizatori.

Turistička organizacija Požarevca unapred se zahvaljuje na razumevanju i humanosti svim izlagačima, kao i sugrađanima koji će novac moći da doniraju i kupovinom suvenira na štandu TO, jer će prihod takođe biti namenjen lečenju malog Branka.

Inače, u gradskom parku kod spomenika Knjazu Milošu Obrenoviću u nedelju od 12 sati je predstava za decu „Iza duge“ u izvođenju Kofer teatra iz Beograda.

Predstava je namenjena deci predškolskog uzrasta i nižim razredima osnovnih škola. 

U slučaju kiše, program će biti održan u isto vreme u maloj sali Centra za kulturu. 


                                    


 

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top