Da li će Legija nakratko napustiti Požarevac?

Požarevac

Društvo

 Da li će Legija nakratko napustiti Požarevac?

Foto: Kurir

How Good Of A Friend Are You Really?

Odluka da li će Legija biti na sahrani majke je strogo čuvana službena tajna.

 
  

Ulemek služi kaznu u najčuvanijem zatvoru, poznatijem kao "Alkatraz" u Požarevcu.
 Nekadašnji komadant Jedinice za specijalne operacije koji služi kaznu od 40 godina zatvora, podneo je molbu za prisustvo sutrašnjoj sahrani majke, ali Viši sud iz bezbednosnih razloga neće javno saopštavati da li je molbu usvojio ili nije, jer ti podaci predstavljaju službenu tajnu.

Postupak nadzora i sprovođenja izvršenja kazne zatvora za krivična dela organizovanog kriminala, kao i davanja saglasnosti za privremeno sprovođenje osuđenog izvan zavoda, podrazumeva prikupljanje podataka koje predstavljaju službenu tajnu, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Zbog toga, kako je dodala, Viši sud u Beogradu u skladu sa Zakonom o tajnosti podataka neće davati saopštenja u vezi sa postupkom po podnetoj molbi Ulemeka za sprovođenje izvan zavoda.

Osuđen je na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva Zorana Ðindića, Ivana Stambolića, zločina na Ibarskoj magistrali i pripadnosti "zemunskom klanu".
Još detalja na: http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2902405-odluka-da-li-ce-legija-biti-na-sahrani-majke-je-i-dalje-strogo-cuvana-sluzbena-tajna


  
 

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top