Blokadu u Petrovcu prekinula policija, najavljene kazne za ometanje saobraćaja

Petrovac

Događaji

Blokadu u Petrovcu prekinula policija, najavljene kazne za ometanje saobraćaja

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Nakon upozorenja da će biti kažnjeni za ometanje saobraćaja, oko 60 automobila i traktora uputilo se u Salakovac da podrže tamošnji protest.

Preko društvenih mreža za danas je najavljena nova, celodnevna blokada kružnog toka na ulazu u Petrovac na Mlavi, od 7 do 19 časova. Okupio se znatno manji broj vozila nego u petak,8.juna. Međutim, kako E-Braničevo saznaje, nešto pre sedam časova na lice mesta došla je policija koja je učesnike upozorila da ih očekuju kazne ukoliko vozila ne uklone sa puta.

“Blokada je sprečena jer je policija rekla da svakoga ko ometa saobraćaj očekuje kazna od 20 do 40 hiljada dinara i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od šest meseci”, rekao je jedan od učesnika protesta.

I ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, izjavio je jutros na Pinku da učesnike protesta širom Srbije očekuju kazne zbog ometanja saobraćaja.

Tridesetak vozila i isto toliko traktora, koji su jutros rano pristigli na petrovački kružni tok, uputili su se potom prema Salakovcu, kako bi se pridružili i bili podrška protestu koji se tamo održava u organizaciji poljoprivrednika iz Malog Crnića.

Nezvanično, Petrovčani su ponovo najavili blokadu kružnog toga od 17 časova, ali za sada o tome nema detaljnijih informacija.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top