„Biseri Dunava i Đerdapa“ nagrađeni na sajmu u Kragujevcu

Braničevo

Turizam

„Biseri Dunava i Đerdapa“ nagrađeni na sajmu u Kragujevcu

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Štand „Biseri Dunava i Đerdapa“ osvojio je treće mesto za najbolju prezentaciju na 10. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, održanom u Kragujevcu.

Kod ove prestižne nagrade sajma ocenjuje se ceo nastup, izgled štanda, propagandni materijal, film, hrana, uspešna komunikacija i usmena prezentacija turističkih potencijala na štandu.

Učesnici u projektu

U zajedničkom projektu „Biseri Dunava i Đerdapa“ učestvovali su grad Požarevac i opštine  Veliko Gradište, Golubac, Donji Milanovac, Kladovo, Negotin, Nacionalni park Đerdap i udruženje „Biseri Istočne Srbije“ koje je nosilac projekta, a kome su se pridružile i kolege iz Bele Palanke, kao i vinarija „Boierescu“ iz Negotina.

Na dan otvaranja sajma štand „Biseri Dunava i Đerdapa“ posetili su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Srbije kao i domaćini, direktorka Turističke organizacije grada Kragujevca i predstavnici Šumadija sajma. Na atraktivnoj prezentaciji pohvaljen je celokupan nastup, jak turistički potencijal Donjeg Podunavlja i cele Istočne Srbije i odlična gastronomska ponuda podunavskog kraja.Takođe, primećeno je veliko interesovanje za verski turizam i pokloničke ture prema manastirima Tumane i Nimnik.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top