„Bezbedan internet – sigurno detinjstvo“ i u Kučevu

Kučevo

Događaji

„Bezbedan internet – sigurno detinjstvo“ i u Kučevu

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Predviđeno je da se aktivnosti odvijaju utorkom sve dok ne budu posećene sve matične osnovne škole na teritoriji Kučeva i sva područna odeljenja.

Mnogobrojne opasnosti  vrebaju sa interneta, a najugroženiji su najmlađi. Da bi predupredili neprijatnosti koje mogu zadesiti decu i njihove roditelje, UG „Entuzijasti“ su sa nadležnim Ministarstvom pokrenule projekat „Bezbedan internet – sigurno detinjstvo“. 

U sklopu predviđenih aktivnosti, stručni saradnici na projektu su održali predavanja  u osnovnim školama „Milutin Milanković“ u Rabrovu i „Veljko Dugošević“ u Turiji.


Stručni timovi će doći do svake škole​

Tom prilikom su prikazali primenu savremenih tehnolihija u kreiranju aplikacija, sajtova i igrica đacima OŠ  „Ugrin Branković“ u Kučevu.  

Organizatori pozivaju sve roditelje da posete sajt projekta i upoznaju se detaljnije sa ovom temom. Takođe to je šansa i da u neposrednom kontaktu sa nosiocima projekta razreše dileme i nedoumice koje imaju. 

Stručni saradnici na projektu su administrator opštinske uprave Nenad Šulejić i predstavnik ministarstva Dušan Milić. 

Tokom realizacije projekta, svako dete osnovnoškolskog uzrasta na teritoriji opštine Kučevo, kao podsetnik na ovu značajnu inicijativu, dobiće po tri sveske sa tematikom predavanja, olovku i prateći štampani materijal.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top