Bajaga i instruktori i Lexington otvaraju STOP SHOP

Požarevac

Događaji

Bajaga i instruktori i Lexington otvaraju STOP SHOP

Foto: bajaga.com, adriadaily.com arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Otvaranje je zakazano za četvrtak 19. april. Za posetioce je pripremljen celodnevni program, specijalni popusti, iznenađenja i interesantne aktivacije.

Program samog otvaranja vode popularni komičar, frontmen benda i radio voditelj Inspektor Blaža i poznata televizijska voditeljka Marija Kilibarda.

Na ceremoniji otvaranja, lokalni muzičari i kulturno-umetničke grupe zabavljaće posetioce specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. 

Tokom dana, „Lexington Bend”, popularni pop sastav, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. U okviru aktivacije „Osvoji STOP SHOP stenu“, zainteresovani avanturisti će tokom celog dana imati šansu da se oprobaju u sportskom penjanju i dohvate STOP SHOP logo na veštačkoj steni visokoj čak osam metara. 


Lenxington bend

Takođe, posetioci će uživati u nastupima DJ-a i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima.

Kao uvertiru za otvaranje, STOP SHOP je pripremio Facebook i Instagram aktivacije koje traju od 2. do 16. aprila. Autori najzanimljivih fotografija sa STOP SHOP interaktivnim kesama, na poklon će dobiti vaučere za porodičnu kupovinu u vrednosti od 10.000 dinara, a u šoping će ih voditi Inspektor Blaža.

Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori – jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Bend, iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske rok scene, rame uz rame sa drugim popularnim grupama, zabavljaće posetioce u završnom delu programa.


Bajaga

Ritejl lanac STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, kontinuirano radi na širenju ovog uspešnog ritejl lanca. STOP SHOP u Požarevcu je peti u Srbiji.

Celodnevni program otvaranja:
 
 10.00 – 20.00     Celodnevni program uz muziku DJ-a i zabavu za posetioce
12.00 – 19.00    Aktivacija Osvoji STOP SHOP stenu, veštačka stena
15.00 – 16.00    Golden Noise bend (DJ i violinistkinja)
16.00 – 17.00    Kabare Cimet i Vanila (glumice Milena Vasić i Vanja Milačić)
17.00 – 17.30    Lokalni KUD, nastupi
17.30 – 18.00    Zvanično otvaranje STOP SHOP-a
18.00 – 20.00    Nastup grupe „Lexington Band“
20.00 – 21.30    Nastup benda Bajaga i Instruktor

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top