Ana Gifing : “Tajna antiejdžing medicine”

Braničevo

Kultura

Ana Gifing : “Tajna antiejdžing medicine”

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

„Tajna antiejdžing medicine“ je vodič za zdrav život koji će vam pomoći u borbi protiv biološkog časovnika.

Starenje i sama starost skoro svim ljudima donose nepremostive teškoće, naročito zbog toga što se produženjem životnog veka uglavnom produžio period života u starosti koju prati propadanje i tela i duha.

U prerađenom i dopunjenom izdanju knjige „Tajna antiejdžing medicine“, doktorka Gifing daje odgovore na mnoga pitanja koja se tiču procesa starenja, faktora rizika za nastanak najčešćih pratećih bolesti, uzroka gojaznosti, demencije i drugih stanja, ali su prikazani i predlozi i saveti koje najsavremenija medicina u svetu nudi u cilju ostvarenja davnašnje želje da ljudi žive dugo i da kvalitetno stare.

Ana Gifing je radila na Univerzitetskoj dečjoj klinici i Institutu za majku i dete u Beogradu. Godine 2003. opredeljuje se za preventivnu medicinu i 2006. godine polaže evropski ispit iz Antiejdžing medicine u Beču. Pokreće privatnu preventivnu praksu u Beogradu. Autorka je jedinstvenog programa „Hrono ishrana dr Gifing“, koji je postao popularan i van granica Srbije, tako da trenutno postoji dvanaest centara u Evropi i Americi koji su licencirani da primenjuju ovaj program. Dr Ana Gifing je autorka izuzetno popularnih knjiga: „Alhemija mladosti“, „Kako usporiti starenje“, „Hrono kuvar“, kao i brojnih tekstova u novinama i časopisima o zdravlju.

Knjigu „Tajna antiejdžing medicine“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca E-Braničeva dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 h potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresa  i broj lične karte na mejl: redakcija@ebranicevo.com).

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top